Intervisie voor woonzorgcentra (19/05/2022)

Save the date intervisie voor WZC die deelnemen aan het project ‘Procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra’

19 mei 2022

Omdat jouw woonzorgcentrum deelneemt aan het project ‘Procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra’ voor één van de vier thema’s (mondzorg, ondervoeding, psychofarmaca of val- en fractuurpreventie) nodigen we je graag uit op donderdag 19 mei 2022 voor een intervisiemoment.

Zo kunnen we enerzijds onderling ervaringen uitwisselen over het reeds afgelegde traject. En anderzijds samen oplossingen vinden voor uitdagingen die doorheen het procesbegeleidingstraject naar boven zijn gekomen. Ook zal je kennismaken met enkele inspirerende praktijkvoorbeelden.

Het volledige programma zal je binnenkort samen met het inschrijvingsformulier ontvangen via een officiële uitnodiging.

Locatie

De intervisie zal online doorgaan via Microsoft Teams. De deelnamelink zal je ontvangen bij de bevestiging van jouw inschrijving.

Prijs: gratis

Het organiserende comité

De stuurgroep van het project: een samenwerking tussen het Agentschap Zorg en Gezondheid, Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, de partnerorganisatie voor alcohol, drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen (VAD), de partnerorganisatie voor val- en fractuurpreventie (EVV), de partnerorganisatie preventieve mondgezondheid (Gezonde Mond), de partnerorganisatie voeding, beweging, sedentair gedrag en ondervoeding (Gezond Leven), de Vlaamse Logo’s en de koepels Zorgnet-Icuro, VVSG & VLOZO.

Zin om deel te nemen aan de intervisie voor WZC?

Kruis donderdag 19 mei 2022 alvast in jouw agenda aan!

Vragen over de intervisie voor WZC? Mail naar kathleen.decuyper@gezondleven.be

Meer informatie over het project ‘Procesbegeleiding in woonzorgcentra’? Surf naar www.gezondleven.be/procesbegeleiding