Intervisie voor woonzorgcentra (20/10/2022)

Save the date: intervisie voor WZC die deelnemen aan het project ‘Procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra’

20 oktober 2022

Omdat jouw woonzorgcentrum deelneemt aan het project ‘Procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra’ voor één van de vier thema’s (mondzorg, ondervoeding, psychofarmaca of val- en fractuurpreventie) nodigen we je graag uit op donderdag 20 oktober 2022 voor een intervisiemoment.

Zo kunnen we enerzijds onderling ervaringen uitwisselen over het reeds afgelegde traject. En anderzijds samen oplossingen vinden voor uitdagingen die doorheen het procesbegeleidingstraject naar boven zijn gekomen. Ook zal je kennismaken met enkele inspirerende praktijkvoorbeelden.

Het volledige programma zal je na de zomervakantiemaanden samen met het inschrijvingsformulier ontvangen via een officiële uitnodiging.

Wanneer?

Donderdag 20 oktober 2022. Je kan ofwel aansluiten bij het intervisiemoment in de voormiddag van 9.00 tot 12.30 u. ofwel bij het intervisiemoment in de namiddag van 13.30 tot 17.00 u.  

Locatie

De intervisie zal online doorgaan via Microsoft Teams. De deelnamelink zal je ongeveer een week voor aanvang van de intervisie ontvangen, samen met de bevestigingsmail van je inschrijving.

Prijs: gratis

Het organiserende comité

De stuurgroep van het project: een samenwerking tussen het Agentschap Zorg en Gezondheid, Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, de partnerorganisatie voor alcohol, drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen, de partnerorganisatie voor val- en fractuurpreventie, de partnerorganisatie preventieve mondgezondheid, de partnerorganisatie voeding, beweging, sedentair gedrag en ondervoeding, de Vlaamse Logo’s en de koepels Zorgnet-Icuro, VVSG & VLOZO.

Vragen over de intervisie voor WZC? Mail naar kathleen.decuyper@gezondleven.be

Meer informatie over het project ‘Procesbegeleiding in woonzorgcentra’? Surf naar www.gezondleven.be/procesbegeleiding