Module mondzorg in postgraduaat 'Advanced Health' (2e sem AJ 2022-2023)

Heb jij interesse in (naast de opleiding door de procesbegeleider) een extra, diepgaandere bijscholing te volgen over het thema mondzorg? Dit om de functie als mondzorgcoördinator of als lid van het mondzorgteam optimaal te kunnen uitvoeren?

Dit academiejaar (2022-2023) wordt door de UCLL binnen het postgraduaat ‘Advanced Health’ een module ‘Mondzorg bij bijzondere doelgroepen’ georganiseerd.

Voor wie? Voor personen met een bachelordiploma binnen gezondheid of welzijn

Wat? Deze module biedt een brede basisopleiding in alle aspecten van de mondzorg voor zorgprofessionals. Vertrekkend vanuit de basis wat een gezonde mond inhoudt en waarom mondgezondheid zo belangrijk is, zullen we verschillende mogelijke problemen die zorgprofessionals dagelijks tegenkomen bespreken en samen proberen op te lossen en dit voor verschillende doelgroepen.

Het betreft niet een volledig postgraduaat (4 modules van elk 5SP), maar slechts 1 module ervan. Men is vrij slechts 1 module te volgen en zo een creditbewijs van die module te ontvangen. Deze blijft levenslang gelden en men heeft ook levenslang de optie om bij interesse andere modules binnen dat postgraduaat Advanced Health op te nemen.

Wanneer? Deze module omvat 6 lesdagen van telkens 4 uur die om de 2 weken in het 2de semester op dinsdagavonden georganiseerd worden.

Waar? Op de UCLL campus Gasthuisberg in Leuven.

Meer informatie? Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer leren over het belang van een goede mondgezondheid, dan vind je meer info over deze module op Advanced health | UCLL : www.ucll.be/nl/postgraduaat/advanced-health