Intervisie voor WZC (11/05/2023 - geannuleerd)

intervisie voor WZC die deelnemen aan het project ‘Procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra’

11 MEI 2023

Omdat jouw woonzorgcentrum deelneemt aan het project ‘Procesbegeleiding voor preventie in woonzorgcentra’ voor één van de vier thema’s (mondzorg, ondervoeding, psychofarmaca of val- en fractuurpreventie) nodigen we je graag uit op donderdag 11 mei 2023 voor een intervisiemoment.

Zo kunnen we enerzijds onderling ervaringen uitwisselen over het reeds afgelegde traject. En anderzijds samen oplossingen vinden voor uitdagingen die doorheen het procesbegeleidingstraject naar boven zijn gekomen. Ook zal je kennismaken met enkele inspirerende praktijkvoorbeelden.

Het volledige programma zal je binnenkort samen met het inschrijvingsformulier ontvangen via een officiële uitnodiging.

Wanneer? Donderdag 11 mei 2023. 

Locatie: nog te bepalen

Prijs: gratis

Het organiserende comité

De stuurgroep van het project: een samenwerking tussen het Agentschap Zorg en Gezondheid, Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, de partnerorganisatie voor alcohol, drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen, de partnerorganisatie voor val- en fractuurpreventie, de partnerorganisatie preventieve mondgezondheid, de partnerorganisatie voeding, beweging, sedentair gedrag en ondervoeding, de Vlaamse Logo’s en de koepels Zorgnet-Icuro, VVSG & VLOZO.

Vragen over de intervisie voor WZC? Mail naar kathleen.decuyper@gezondleven.be

Meer informatie over het project ‘Procesbegeleiding in woonzorgcentra’? Surf naar www.gezondleven.be/procesbegeleiding